Visconti

visconti008Black Tie prezinta Instrumentele de scris de lux VISCONTI

Pentru mai bine de 20 de ani numele “Visconti” a fost sinonim cu instrumentele de scris de o eleganță extraordinară venită dintr-o intensă cercetare a istoriei și a tehnologiei. în întreaga sa gama de stilouri, rollere si pixuri, Visconti oferă multe sortimente de articole de o calitate superioară, toate având caractere și caracteristici puternice.
Instrumentele de scris Visconti sunt unice prin neîncetată dragoste pentru cultură și pasiunea pentru inovație, împreună cu redescoperirea artizanatului și dezvoltarea în permanență a noi instrumente de scris sofisticate imbinate cu neegalate forme de culoare, design si naturalețe.
Toate aceste caracteristici sunt baza conceptului de creare a conținutului și forma, inovatoarelor și întotdeauna năucitoarelor instrumente de scris.
Fiecare instrument are o istorie proprie: de artă, arheologie, filosofie, matematică, literatură, istorie antică sau contemporană și nu numai. Visconti acordă un tribut scrierii culturii umane. În conformitate cu acest concept instrumentele incetează să fie simple instrumente de scris și devin pânzele pe care noi expresii artistice sunt pictate și noi emoții puternice sunt transmise.

Tinuta lejera, comfortabila dar eleganta menita sa intampine imprevizibilul si surprizele pe la care le ofera diferitele momente ale zilei
Cheia succesului: imbinarea puterii si prestantei transpusa in croiala unui costum ce reprezinta propria identitate profesionala
Expresie a luxului si a elegantei desavarsite care transforma un gentleman in protagonistul unor momente unice
All about...