Despre

g

 

Black Tie se dedică domnilor care apreciază rafinamentul si excelenta unei ținute exemplare creată din tesaturi de calitate și croită special pentru a transmite individualitatea si inaltele standarde ale purtatorului.
Povestea începe cu o vizită în casa Black Tie unde va asteapta cele mai fine tesaturi de la Valentino, Albini, Loro Piana, Dormeuil, Carnet, Fratelli Tallia di Delfino, Cerruti, cat si o familie de experti care se vor bucura sa va indrume la alegerea celor mai potrivite tinute pentru dumneavoastra.
Black Tie reînvie tradiția hainelor create pe comandă, respectând unicitatea si personalitatea fiecarui domn, aplicand rigurozitatea și atenția pentru detaliu în procesul de executie și îmbină stilul clasic cu noile accente în design astfel incat costumul Black Tie nu se va demoda niciodata, fiind intotdeauna elegant si excelent executat.

 

 

 

 

Tinuta lejera, comfortabila dar eleganta menita sa intampine imprevizibilul si surprizele pe la care le ofera diferitele momente ale zilei
Cheia succesului: imbinarea puterii si prestantei transpusa in croiala unui costum ce reprezinta propria identitate profesionala
Expresie a luxului si a elegantei desavarsite care transforma un gentleman in protagonistul unor momente unice
All about...