Concept

2_nSurprinzător, dar în mai bine de 100 de ani, codul bunelor maniere nu s-a schimbat. Odată, bărbaţii se remarcau atat prin vorbă cat şi prin port. Cu aerul lor nobil îşi croiau uşor drum prin societate. Prezenţa şi manierele erau cartea lor de vizită cu care reuşeau să îşi facă oriunde intrarea. Lumea le spunea simplu, gentlemen. Astăzi nu multi bărbaţi îşi asumă o astfel de purtare care ar putea părea nefirească, preţioasă si  pretenţioasă.
Bucureștiul de azi, numit și “Micul Paris” în perioada interbelică datorită arhitecturii elegante, a străduțelor pavate cu piatră cubică pe care se plimbau trăsuri cu doamne rafinate și domni eleganți, a trăit la începutul secolului al XX-lea cele mai înfloritoare vremuri. Domnii purtau costume elegante compuse din jachetă, nelipsita vestă și pantalon călcat perfect la dungă. În anotimpurile calde se purtau pantofii din lac, iar cand se răcea afară domnii treceau la ghete.
Din pacate, dacă ne uitam in jur, eleganța si aerul boem al acelor vremuri pline de farmec și de savoare au rămas în istorie si au fost inlocuite cu o multitudine de ambalaje superficiale si uitand in acelasi timp de esenta.
Un gentleman este un om frumos, care crede în rafinament, în educaţie, în maniere. Le foloseşte pe toate acestea ca pe nişte instrumente care, odată puse la lucru, reuşesc să transforme lumea şi pe cei din jur conducandu-i catre evolutie.
Pentru ca noi, familia Black Tie, credem cu tarie in aceste valori te invitam draga domnule in Casa Black Tie unde te vei bucura de atmosfera si serviciile de calitate de croitorie pe masura asa cum se faceau odata, adaptat la timpurile noastre.

Tinuta lejera, comfortabila dar eleganta menita sa intampine imprevizibilul si surprizele pe la care le ofera diferitele momente ale zilei
Cheia succesului: imbinarea puterii si prestantei transpusa in croiala unui costum ce reprezinta propria identitate profesionala
Expresie a luxului si a elegantei desavarsite care transforma un gentleman in protagonistul unor momente unice
All about...