Baroque Boutique

Black Tie și Baroque Boutique … piese de mobilier din lemn masiv la comandă

Brand-ul Baroque Boutique a fost creat din dorința de a oferi mobilă la comandă si servicii la cel mai inalt nivel profesional, în design-ul interior și de produs atat pe plan național, cât și internațional. Alegând o mobilâ la comandă puteți fi siguri ca produsul final corespunde în totalitate gusturilor si cerințelor dumneavoastră.

Primele noastre produse, Baroque Boutique, au fost piese de mobilier la comandă, realizate din lemn masiv și destinate segmentului rezidențial. Calitatea, design-ul și preocuparea pentru stil a determinat specializarea brand-ului Baroque Boutique pe piese de mobilier din lemn masiv la comandă. În prezent, Baroque Boutique oferă o gamă largă de mobilier clasic și modern pentru locuințe, retail, industria hotelieră și birouri.

Restaurarea mobilierului de artă Baroc, Biedermeier, Ludovic XVI și Louis Philip se poate realiza în cadrul atelierului Baroque Boutique. Meșterii noștri, care au în spate ani de experiență, folosesc shellac și tehnica franceză de lustruire pentru ca obiectele pe care le restaurăm să recapete finețea și strălucirea de altadată.

Experiența, perseverența și dedicarea echipei noastre a dus la realizarea mobilierelor unicate. Deoarece micile detalii fac diferența, adaptăm aceste elemente cerințelor fiecărui client, în așa fel încât să îl reprezinte și să se încadreze perfect în spațiul care urmează amenajat.

Tinuta lejera, comfortabila dar eleganta menita sa intampine imprevizibilul si surprizele pe la care le ofera diferitele momente ale zilei
Cheia succesului: imbinarea puterii si prestantei transpusa in croiala unui costum ce reprezinta propria identitate profesionala
Expresie a luxului si a elegantei desavarsite care transforma un gentleman in protagonistul unor momente unice
All about...